Mukava tilitoimisto Seinäjoki

asiakkaista huolehtiva kumppani

Olemme paikallinen tilitoimisto Seinäjoella! Mukava on yrityksesi talousasioiden ystävä; kuuntelemme, autamme, ohjaamme ja ennakoimme.

Paikallisena, Seinäjokelaisena kumppanina huolehdimme tilitoimistomme asiakkaista aktiivisesti ja panostamme henkilökohtaiseen palveluun.

Meillä Tilitoimisto Mukavassa huomioidaan juuri sinun liiketoimintasi kannalta tärkeät talouden hallintaan liittyvät seikat niin arkipäiväisten toimintojen kuin tavoitteiden osalta.​

Tilitoimisto Seinäjokisille yrityksille

Tilitoimisto Mukava on pohjalainen tilitoimisto, joka palvelee useita Seinäjoella toimivia yrityksiä ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Olemme erikoistuneet tarjoamaan kirjanpitopalveluja kaiken kokoisille yrityksille.

Kattavat talouspalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman talouspalveluja, mukaan lukien kirjanpito, palkanlaskenta, verovalmistelu, tilinpäätösanalyysit. Toimistomme henkilökunta koostuu kokeneista ammattilaisista, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia palveluja.

Modernit työkalut käytössä

Hyödynnämme uusinta teknologiaa, kuten Netvisor-ohjelmistoa, jonka avulla hallinnoimme asiakkaidemme taloutta tehokkaasti ja tarkasti. Tiimimme tarjoaa myös henkilökohtaista neuvontaa yrityksenne talouden tarpeisiin.

Ammattilaisen apu taloushallinnossa

Yrityksen taloushallinnon hoitaminen voi olla monimutkaista ja aikaa vievää. Monet yrittäjät joutuvat tasapainoilemaan päivittäisten liiketoimien ja talousasioiden hallinnan välillä. Tilitoimisto Mukava tarjoaa ammattilaisten apua tähän haasteeseen erityisesti Seinäjokisille yrityksille.

Tilitoimiston rooli yrityksen taloushallinnossa

Tilitoimiston merkitys yrityksen taloushallinnossa on suuri, sillä se varmistaa kirjanpidon ajantasaisuuden ja lakisääteisten velvoitteiden täyttymisen. Ammattilaisen osaaminen ja kokemus ovat arvokkaita etuja, jotka säästävät sekä aikaa että resursseja. Lisäksi tilitoimisto auttaa yritystä suojautumaan erilaisilta taloushallinnon riskeiltä.

Mukava tilitoimisto Seinäjoella

Mukavan tiimissä ymmärrämme, kuinka tärkeää on pysyä ajan tasalla jatkuvasti muuttuvissa lakiasioissa ja määräyksissä, jotka liittyvät taloushallinnon asioihin. Varmistamme, että asiakkaamme saavat aina ajantasaiset vaatimukset täyttävää palvelua. Valitse yrityksellesi paikallinen tilitoimisto, kun haluat ihmisläheistä palvelua.

Arvomme ja palvelumme

Tuki

Liiketoimintasi talouden ennakointi ja suunnittelu on tärkeää yrityksen tulevaisuuden näkökulmasta.

Ratkaisut

Yrityksen elinkaareen liittyvien palveluidemme avulla autamme yritystäsi muutosvaiheissa – olit sitten aloittava yrittäjä tai liiketoimintasi tarvitsee uudelleenjärjestelyjä tai apua esimerkiksi sopimusten kanssa.

Helppous

Jatkuvien palveluidemme avulla hoidamme kaikki yrityksesi päivittäiseen taloushallintoon liittyvät tehtävät puolestasi.

Mukavuus

Meille asiakkaaksi tuleminen on mukavaa, helppoa ja vaivatonta – olet sitten uusi yrittäjä tai siirrät yrityksesi taloushallintoa meille tehtäväksi.

Ota yhteyttä

Kristiina Peltola

Kristiina Peltola
toimitusjohtaja
KTM, HHJ
0400 301 436
kristiina@tilimukava.fi

Minna Muurimäki-Nurmi

Minna Muurimäki-Nurmi
palveluvastaava, palkat
kirjanpito
0400 598 317
minna@tilimukava.fi

Tiia Lehtinen

Tiia Lehtinen
palveluvastaava, reskontrat
kirjanpito, laskutus
044 033 2908
tiia@tilimukava.fi

Useimmiten kysytyt kysymykset

Mikä on tilitoimisto?

Tilitoimisto on yritys tai organisaatio, joka tarjoaa kirjanpito- ja taloushallintopalveluita muille yrityksille. Tilitoimiston tehtävänä on hoitaa asiakasyrityksen taloushallintoa ammattitaidolla ja luotettavasti. Tämä voi sisältää esimerkiksi kirjanpidon, palkanlaskennan, laskutuksen sekä veroilmoitusten ja -maksujen hoitamisen. Tilitoimistot voivat toimia eri alojen yritysten kanssa ja niiden palvelut voivat vaihdella asiakkaan tarpeiden mukaan.

Mitkä ovat tilitoimiston tehtävät?

Tilitoimiston tehtäviin kuuluu monia erilaisia taloushallinnon tehtäviä, jotka auttavat yritystä pitämään kirjaa taloudellisesta tilanteestaan ja noudattamaan lakien ja säännösten asettamia vaatimuksia. Yksi keskeisimmistä tehtävistä on kirjanpito, jossa tilitoimisto huolehtii yrityksen päivittäisten taloustapahtumien kirjaamisesta ja tilinpäätöksen laatimisesta. Tämän lisäksi tilitoimisto voi hoitaa myös palkanlaskennan, laskutuksen sekä veroilmoitusten ja -maksujen käsittelyn.

Kuka valvoo tilitoimistoja?

Tilitoimistoja Suomessa valvovat Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) sekä Verohallinto. PRH huolehtii siitä, että tilitoimistot rekisteröidään tilitoimistorekisteriin ja että ne noudattavat toiminnassaan lainsäädäntöä. Verohallinto valvoo, että tilitoimistot hoitavat veroasioita lakien ja säädösten mukaisesti.

Lisäksi, jos tilitoimisto tarjoaa kirjanpitopalveluita, sen on noudatettava myös KHT- ja HT-tilintarkastajien ammattieettisiä sääntöjä. Tämä koskee kaikkia tilitoimistoja riippumatta siitä, kuuluuko henkilöstöön tilintarkastajia. Näiden sääntöjen ja valvonnan ansiosta voit luottaa siihen, että tilitoimistomme, Tilitoimisto Mukava, toimii luotettavasti ja ammattitaitoisesti kaikissa tilanteissa.

Mitä tilitoimisto maksaa?

Tilitoimiston palveluiden hinta voi vaihdella riippuen monista tekijöistä, kuten yrityksen koon, tarvittavien palveluiden laajuudesta ja tilitoimiston omasta hinnoittelupolitiikasta. Usein tilitoimistot veloittavat asiakkaaltaan kuukausi- tai vuosipohjaisen kiinteän summan, joka sisältää sovitut palvelut. Lisäksi saatetaan periä erillisiä maksuja esimerkiksi erikoistehtävistä tai lisäpalveluista. Tilitoimisto Mukava veloittaa palveluistaan tuntuperusteisesti.